“پيتزا كالباس خانگي” به سبك فست فودها

۲۰ بازديد

مواد لازم براي پيتزا كالباس خانگي

  • كالباس خانگي :200 گرم
  • قارچ هاي اسلايس شده :3 عدد متوسط
  • پنير پيتزا:200 تا 300 گرم
  • فلفل دلمه اي خرد شده:1 قاشق غذاخوري
  • سس قرمز :2 قاشق غذاخوري
  • پودر آويشن :1 قاشق چاي خوري
  • فلفل سياه :نصف قاشق چاي خوري

مواد لازم براي خمير پيتزا :

  • آرد :دو و نيم پيمانه
  • خميرمايه فوري :يك قاشق غذاخوري
  • بكينگ پودر:نصف قاشق چاي خوري
  • شكر:يك قاشق چاي خوري
  • نمك:يك قاشق چاي خوري
  • روغن جامد يا كره :سه قاشق غذاخوري سرپر
  • شير: سه چهارم پيمانه
  • پودر آويشن:نصف قاشق چاي خوري

 

روش تهيه پيتزا

براي تهيه پيتزا ابتدا بايد خمير آن را تهيه كنيد . به اين شكل كه شير و روغن را با هم مخلوط كنيد و بر روي حرارت قرار دهيد تا كمي داغ شوند.

سپس در ظرفي گود ، خمير مايه را با آرد ، بكينگ پودر ، نمك و شكر مخلوط كنيد.بعد مخلوط شير و روغن را به آن اضافه كنيد.مخلوط بدست آمده را به مدت 7 دقيقه ورز دهيد تا

خمير نرمي بدست بيايد.بعد روي خمير را با نايلون و حوله بپوشانيد و به مدت يك ساعت در جاي گرمي قرار دهيد .

زماني كه خمير پف كرد و حجمش دوبرابر شد ، آنها را دوباره ورز دهيد و براي پهن كردن آماده كنيد.

اگر خمير شما بعد از استراحت حالت چسبندگي داشت بايد كمي به آن آرد اضافه كنيد .

طرز تهيه پيتزا كالباس خانگي

بعد از درست كردن خمير پيتزا ، فر را روشن كنيد و حرارت آن را بر روي 180 درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.

خمير آماده شده را در كف قالب پيتزا با ضخامت كم، پهن كنيد.

سپس سس قرمز را روي خمير بماليد و مقداري پنير روي آن بريزيد.

كالباس ها را به تكه هاي كوچك خرد كنيد و بر روي خمير بپوشانيد.

قارچ هاي خرد شده و فلفل دلمه اي را هم روي آن بچينيد. سپس بقيه پنيرها را بر روي تمام سطح مواد بپوشانيد.

فلفل و آويشن را هم اضافه كنيد.براي اينكه پيتزا بعد از پخت انسجام خوبي داشته باشد مواد روي خمير را خوب فشار دهيد.

خمير پيتزا را به مدت بيست دقيقه در فر قرار دهيد تا روي پيتزا طلايي شود.

براي مرطوب ماندن خمير هم در فر يك ظرف آب قرار دهيد تا بر اثر بخار كردن خمير نرم باقي بماند و خشك نشود.

پيتزاي پخته و آماده شده را از فر بيرون بياوريد و به صورت نيمه داغ ميل كنيد.

منبع: cook3

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.