آموزش مرحله به مرحله براي تهيه خوشمزه ترين “آش بلغور”

۱۵ بازديد

مواد لازم براي آش بلغور

  • لوبيا قرمز :پخته 1 پيمانه
  • فلفل دلمه اي كوچك :1 عدد
  • پياز خلال شده :1 عدد
  • سيب زميني متوسط:1 عدد
  • گوجه فرنگي متوسط :1 عدد
  • رب گوجه فرنگي :1 قاشق غذاخوري
  • بلغور :1 پيمانه
  • نعنا خشك:1 قاشق غذاخوري
  • ليمو ترش تازه:به مقدار لازم
  • نمك، فلفل و زردچوبه :به ميزان كافي

آش بلغور (يارما شورباسه)

طرز تهيه آش بلغور

بلغور را بشوييد و به مدت 30 دقيقه در آب خيس كنيد . فلفل دلمه اي و سيب زميني را به صورت نگيني خرد كنيد . سپسپيازها را تفت دهيد و تا طلايي رنگ شوند. روي پيازهاي تفت داده شده كمي نمك ، فلفل و زردچوبه بپاشيد و كمي تفت دهيد.

بعد رب گوجه فرنگي را هم به آنها اضافه كنيد و تفت دهيد .بعد از تفت رب ، بلغور را با مقداري آب به پياز و رب تفت داده شده اضافه كنيد تا بجوش بيايد.

بعد از يكي ، دو جوش كه خورد فلفل و سيب زميني خرد شده را به بقيه مواد اضافه كنيد تا با حرارت كم سيب زميني ها بپزند.

بعد از پخت سيب زميني ها يك پيمانه لوبيا قرمز پخته شده را اضافه كنيد. و در آخر نعنا خشك را هم در غذا بريزيد و موقع سرو آب ليمو ترش تازه را داخل آش بريزيد.

آش بلغور

نكات تكميلي در مورد آش بلغور

آش بلغور جزو غذاي محلي - آذربايجاني ميباشد 
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 30دقيقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت ميباشد .
آش بلغور را مي توانيد در وعده نهار - شام - پيش غذا - سرو كنيد . 
همچنين ميتوان در ماه رمضان به عنوان سحري - افطار - ميل كرد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .

منبع : نمناك

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.