طرز تهيه پيتزا تابه اي خانگي

۱۹ بازديد

طرز تهيه پيتزا تابه اي

اگر هوس يك پيتزاي خوشمزه با يه عالمه پنير را كرديد و در خانه به فر دسترسي نداشتيد ميتوانيد به راحتي اين غذاي خوشمزه فست فودي را به كمك يك ماهيتابه و در سريع ترين شكل ممكن درست كنيد و از عطر و طعم لذيذ يك پيتزاي خانگي لذت ببريد.

مواد لازم براي 2 نفر

  • آرد سفيد :حدود1 پيمانه
  • تخم مرغ :1 عدد
  • ماست :2 قاشق غذاخوري
  • نمك :1 پنس
  • بكينگ پودر:5 گرم
  • سوسيس :1 عدد
  • كالباس :4 ورق
  • پنير پيتزا :150 گرم
  • فلفل دلمه اي :1 عدد
  • گوجه فرنگي :1 عدد
  • سس پيتزا :1 قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون :1 قاشق مرباخوري
  • آويشن :1 قاشق مرباخوري

پيتزا خانگي در تابه

دستور پخت پيتزاي تابه اي

براي تهيه پيتزا خانگي بايد ابتدا خمير آن را تهيه كنيد و براي تهيه خمير لازم است شما داخل يك كاسه ابتدا تخم مرغ را بشكنيد و بعد به آن ماست و به مقدار يك پنس نمك اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد باهم تركيب شوند.

سپس نصف آرد با بكينگ پودر الك شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و هم بزنيد.بعد كم كم بقيه آرد را اضافه كنيد و با دست هم بزنيد تا خمير يكدست و نرمي بدست بيايد.

اگر خمير چسبنده بود كمي روغن به آن اضافه كنيد.بعد از آماده سازي خمير،تابه مناسبي را كه حجم خمير در آن جا بگيرد انتخاب كنيد و با كمي روغن مايع چرب كنيد.

سپس خمير را در كف تابه به صورت يكدست پخش كنيد.روي خمير مقداري روغن زيتون بماليد و بعد يك قاشق سس را روي خمير بريزيد و پخش كنيد.

به ترتيب روي سس مقداري پنير پيتزا بريزيد. و بعد از آن كالباس هاي ريز خرد شده ،گوجه فرنگي، فلفل دلمه اي و سوسيس خرد شده را روي پنير پيتزا بريزيد.

بعد از اينكه تمام مواد دلخواه را خرد كرديد و روي خمير پيتزا چيديد، نوبت به اضافه كردن پيتزا پيتزاست كه بايد به ميزان فرارواني پنير روي مواد بريزيد.

براي زيباتر شدن پيتزا مقداري گوجه ، زيتون ، قارچ ، ذرت و فلفل دلمه اي نگيني شده را روي پنير بريزيد.

روي حرارت ملايم گاز شله پخش كن قرار دهيد و تابه را روي آن بگذاريد و درب تابه را ببنديد.

صبر كنيد تا اطراف خمير پيتزا طلايي شود و اگر اينطور شد پيتزاي شما تقريبا آماده شده است. پيتزاي تابه اي آماده شده را پس از برش زدن با پودر آويشن و سس دلخواه ميل كنيد.

طرز تهيه پيتزا بدون فر

 منبع : newcooking.lxb.ir

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.