مرباي گل سرخ يا گل محمدي

۲۰ بازديد

يكي از خوشمزه ترين و خوش عطر ترين مرباها ،مرباي گل سرخ يا گل محمدي است كه بخاطر طعم و عطر دل انگيزش بسيار لذيذ است.

يكي از خوشمزه ترين و خوش عطر ترين مرباها ،مرباي گل سرخ يا گل محمدي است كه بخاطر طعم و عطر دل انگيزش بسيار لذيذ است.


اين مربا كه در واقعه يك نوع مرباي تبريزي است از برگ گل تازه و يا خشك گل محمدي تهيه ميشود و در فصل بهار و تابستان بشتر رايج است.


براي درست كردن مرباي گل سرخ بايد حتما از گلبرگ هاي گلي كه رنگ صورتي دارند استفاده كنيد تا مربا تلخ نشود.


در ضمن گلبرگ ها درشت را هم بايد با قيچي خرد كرد.


براي تهيه اين مربا كافيست گلبرگ هاي صورتي گل محمدي را با مقداري شكر و ابليمو و آب جوشيده بجوشانيد و با رعايت نكات ضروري در تهيه آن ، يك مرباي خوشمزه و خوش رنگ تهيه كنيد.


براي خوش عطر تر شدن اين مربا ميتوانيد از مقداري گلاب نيز استفاده كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.