مواد لازم:
خامه: دو و يك دوم پيمانه
اسانس نارگيل: يك چهارم قاشق چاي خوري
شير عسلي: يك پيمانه
آناناس (خرد شده): يك پيمانه
شكلات سفيد (ذوب شده): يك پيمانه
كمپوت آناناس: 8 برش
پودر نارگيل (برشته شده): يك پيمانه
گيلاس: براي تزئين
طرز تهيه:
براي تهيه بستني اول خامه، اسانس نارگيل، شير عسلي و آناناس خرد شده را در مخلوط كن بريزيد و بزنيد تا مخلوط شوند . تا صاف و يكدست شوند. اين مخلوط را درون ظرف مناسبي بريزيد و روي آن را با سلفون بپوشانيد و حدود 6 ساعت در فريزر قرار دهيد تا يخ بزند.
در اين مرحله چهار برش آناناس را در ظرف تختي قرار دهيد. مخلوط آناناس يخ زده را از فريزر خارج كرده و با كمك اسكوپ بستني آن را تراشيده و روي برش هاي آناناس بگذاريد.
بقيه برش هاي آناناس را به صورت ساندويچ روي آنها قرار داده و كمي فشار دهيد و به مدت 30 دقيقه فريز كنيد. سپس آنها را تا نصفه در شكلات سفيد ذوب شده فرو كنيد و سپس در پودر نارگيل برشته شده بغلتانيد. روي آنها گيلاس قرار دهيد و سرو كنيد.
منبع: dastpokhtenab.blog